Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Bilia Center Metro AB · Malmö · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi servicetekniker till våra anläggningar i Region SYD. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du service- och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. I arbetet ingår också leveransjobb på nybilar. Du arbetar mycket självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Vi tror att du har några års erfarenhet som tekniker och vi ser att du troligtvis idag arbetar inom fordonsbranschen. Vidare vill vi att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst ser vi gärna att du är effektiv, samarbetsvillig och har en god prioriteringsförmåga.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsterna är tillsvidare, på heltid, på Bilia Toyota i Region SYD. Frågor besvaras av rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilia Center Metro AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Magnus Pettersson

010-497 98 30

Dela jobbannonsen

Anmäl annons