Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Jobbet.se · Uppsala · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Uppsala Elektriska Lindareverkstad en Servicetekniker inom tvättstugeutrustning.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service, reparation, installation och underhåll av tvättstugeutrustning där även bokningssystem och doseringssystem ingår. Problemlösning och felsökning kommer vara en viktig och återkommande del i ditt arbete för att kunna lösa de problem som uppstår.

Du kommer framförallt utföra service på tvättutrustning från Electrolux Professional men även på andra fabrikat som finns på marknaden. Vi är Excellent Partner till Electrolux Professional.

Bland kunderna finns bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, städföretag. Under arbetsdagen är du ofta ute hos kund, mestadels ensam men ibland tillsammans med en kollega.

Du erbjuds ett mycket omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Det är ett litet företag med stark "vi känsla" där man hjälper varandra på ett prestigelöst sätt. Här får du möjlighet att utvecklas och man erbjuder sina medarbetare lämpliga utbildningar.

Du som söker
Du har erfarenhet av att meka och är allmänt tekniskt kunnig. Har du arbetat med tvättstugeutrustning eller liknande tidigare är det såklart ett stort plus. Har du yrkeserfarenhet av service, reparation och elkunskaper/elvana är det också meriterande. Din svenska är god i tal och skrift och du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

För att passa i rollen är du självständig, tar egna initiativ och ansvar. Det är också viktigt att du har en god problemlösningsförmåga och tycker det är roligt att arbeta med felsökning. Då rollen innebär kundkontakt är det självklart att du är serviceinriktad. Din personliga lämplighet är minst lika viktig som din tekniska kompetens.

Övrig information

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 5 månaders provanställning.
Arbetstid mån-tor: 7.00-16.15, fredag: 07.00-15.00

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Jobbet.se hanterar denna rekrytering och ev. frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund 070-7772373

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons