Servicetekniker

Gunnars Maskiner AB · Kungälv

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår anläggning i Kungälv söker vi nu en servicetekniker som vill bli del i vårt TEAM på Gunnars Maskiner.

För att passa i rollen som servicetekniker bör du vara en strukturerad person som gillar utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är en problemlösare som gillar att göra dina kunder nöjda.

Du kommer att jobba med reparation, service och felsökning av grönyte-, entreprenad- och lantbruksmaskiner av främst märket
John Deere men också de andra märken vi är återförsäljare för. Arbetet är förlagt på dagtid och sker främst i vår egen verkstad men kan också ske ute på fältet hos våra kunder.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande och gärna att du har erfarenhet av tidigare jobb som servicetekniker. Utöver grundkunskap inom mekanik, el och hydraulik behöver du också känna dig trygg i att prata, läsa och skriva på engelska samt trivas med att ha datorn som ett av dina viktigaste arbetsredskap. Produktspecifika utbildningar får du löpande.

Vi lägger alltid störst vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta och samarbeta med andra är den största meriten.

Vi tillämpar månadslön som sätts individuellt och anställning är tillsvidare om inget annat är överenskommet. Vi har kollektivavtal via IF Metall.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Vill du ha ytterligare information kontakta Jenz Östin, Verkmästare på 070-339 53 28 eller Anton Johansson, HR-Chef på 0515-83116.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnars Maskiner AB

Placering

Kungälv