Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

VRG VATTENRENINGSGRUPPEN H2O AB · Uppsala · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platsbeskrivning:

Vattenreningsgruppen Culligan är ett familjeföretag i Uppsala som är specialister på vattenrening av dricksvatten. Vi planerar, dimensionerar, säljer och installerar utrustning till privatpersoner, industrier, samfälligheter och kommuner. Vi säljer Culligan produkter samt bygger våra egna vattenfilter av märket VRG. På vår arbetsplats har vi personal som jobbar på kontoret som konsulter/säljare samt servicetekniker som genomför service och installerar utrustning runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten som servicetekniker innebär att du kommer jobba mycket praktiskt och kan vara fysiskt påfrestande, du utgår från vårt kontor och utför jobb ute hos kund. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och vara länken mellan kunden och vår personal på kontoret. Jobbet innebär en del bilkörning och kan även förekomma övernattning på annan ort.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Planera jobb och packa din servicebil utifrån en arbetsorder som du tilldelas av serviceansvarig.
  • Felsöka och reparera vattenfilter eller tillhörande utrustningar hos kund eller på vår verkstad.
  • Byta ut befintligt vattenfilter till nytt eller genomföra nyinstallation av filterutrustning.
  • Genomföra återkommande serviceavtal hos servicetagare där vi tar hand om deras vattenfilterutrustningar.
  • Klorera dricksvattenbrunn och tillhörande ledningsnät
  • Utföra provtagningar av dricksvatten

Kvalifikationer:

Inget krav på tidigare arbetserfarenhet inom detta område. Det viktigaste för oss är du som person är initiativrik, ansvarsfull och självgående som trivs i en dynamisk arbetsmiljö med högt arbetstempo. Du bör ha en förmåga att hantera tvära kast och ansvarsfulla uppgifter med kort varsel. Du är inte rädd att ifrågasätta rutiner och kan komma med förbättringsförslag på effektivisering och utveckling av de administrativa processerna. Du har en mycket god samarbetsförmåga och, du ska kunna ta för dig och se när saker behöver göras.

Du ska ha en förmåga att kunna se när något kan förbättras/förenklas. Vidare är du flexibel, prestigelös och van att representera på ett professionellt sätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Utbildning kommer du att få på plats och vi söker dig som ser en framtid inom företaget.

Skicka gärna in referenser och löneanspråk i samband med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VRG VATTENRENINGSGRUPPEN H2O AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Vrg Vattenreningsgruppen H2O AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons