Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Värmepumpar till Melmek

Morkarlby Elektromekaniska AB · Mora · Ansök senast 16 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker efter en Servicetekniker Värmepumpar till Melmek!

Morkarlby Elektromekaniska AB (Melmek) startades 1993. Inriktningen var från början service av värmepumpar, men vi utförde redan från starten även arbeten inom el och vvs.

Under årens lopp har verksamheten breddats och huvudfokus är nu försäljning, installation och service av värmepumpar. Vi har under åren som gått byggt upp ett stort tekniskt kunnande och erfarenhet inom allt som har med värme och vatten att göra och visionen är att vi ska vara det självklara valet för dig som skaffar en värmepump.

Nu vill vi förstärka vår verksamhet med ytterligare en kollega! Tveka inte på att ansöka idag.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för installation, felsökning, service för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner. Verksamhetsområdet är Falun samt Borlänge. Vi arbetar med alla varumärken men är återförsäljare av IVT.
  • Du erbjuds servicebil och utgår hemifrån.
Vi söker dig som har kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att arbeta hos privatpersoner är uppskattat då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Eventuella frågor besvaras av Isakssons rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Morkarlby Elektromekaniska AB

Placering

Mora

Dela jobbannonsen

Anmäl annons