Servicetekniker - Truckar

Silverstone AB · Ljungby

·

Ansök senast 23 jan. (3 dagar kvar)

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av underhåll,
reparationer och service ute hos våra kunder samt av vår interna truckpark. Du kommer även att bistå våra kunder med support vid tekniska frågor som avser truckarna.

Din profil

För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom kunskap inom el, hydraulik samt mekanik. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift för att kunna läsa manualer och utföra felsökningar. Datorvana ser vi som mycket meriterande då en del felsökning sker via diagnostikprogram. B-körkort är ett krav då servicebil används i tjänsten.

Som person så söker vi efter en positiv, lösningsorienterad och prestigelös person som gillar att arbeta i lag och hjälpa sina kollegor och företaget framåt.

Vi erbjuder

Vi är ett företag som värnar om våra anställda och vi erbjuder en positiv och trivsam arbetsplats med högt i tak i ett etablerat företag.

Vi erbjuder tillsvidare anställning, fast lön enl. Ö.K, kontinuerliga utbildningar, stort utrymme för rätt person att utveckla och förbättra. Vi uppmuntrar nytänkande och kreativitet.

I denna rekrytering sker intervjuer löpande.

Vänligen kontakta ansvarig kontaktperson för att söka tjänsten alternativt för mer information.

Claes Persson

Telefon: 0372 – 69431

E-post: claes@silverstone.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Silverstone AB

Placering

Ljungby

Kontaktperson

Claes Persson

claes@silverstone.se070-7620848