Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Truck

GJ Maskin AB · Skövde · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare. Vi erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en servicetekniker till vår truckverkstad. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker på vår truckverkstad kommer du arbeta med service, reparation och felsökningar på plats ute hos våra kunder. Vissa arbeten kommer att utföras i vår verkstad i Skövde. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet av arbete inom mekanik, el och hydraulik. Om du har tidigare erfarenhet av arbete med truckar samt innehar behörigheter såsom travers, sprickindikering mm, samt truckkort är detta ett plus.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska i tal och skrift. Du har en god PC vana och tidigare erfarenhet inom diagnostik och felsökning är meriterande. Som person vill vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig
GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har fullt fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Välkommen med din ansökan! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta verkmästare Johan Birgersson på 0500-44 66 07 eller HR-ansvarig Fredrika Vilsson på 0515-77 78 26.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GJ Maskin AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Fredrika Vilsson

jobbansokan@gjmaskin.se0515-77 78 26

Dela jobbannonsen

Anmäl annons