Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till VBM AB

Västerbotten bandtransport & miljöservice AB · Östersund · Ansök senast 30 aug. (15 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Inledning:
Västerbotten Bandtransport och Miljöservice AB söker nu en servicetekniker till deras satsning i Östersund. Är du en händig och framåt person som vill utvecklas i rollen som servicetekniker? Härligt, då är det dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med VBM en Servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos VBM under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Första tiden i din anställning kommer du att få den utbildning och introduktion som krävs för att du ska känna dig trygg i din roll.
Dina arbetstider kan komma att ändras efter sommaren men till en början är arbetstiderna förlagda på natten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och VBMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Moa.Lindgren@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som Servicetekniker kommer du att arbeta hos en av VBMs kunder i Östersund. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra tekniker och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära:
  • Service och nyinstallationer
  • Förebyggande underhåll på bandtransporttörer, industridammsugare och processventilation
  • Montage, svets, damm- och spillmätning
  • Kundbemötande och till viss del merförsäljning
Vi söker dig som:
Vi söker dig som är en praktiskt lagd person med ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet inom industribranschen. Körkort B, certifikat för Heta arbeten samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav då det krävs i dialog med kund.

Har du även grundkunskaper inom hydraulik och el ser vi det som meriterande men det är inget krav för tjänsten.

För oss och VBM väger de personliga egenskaperna tungt. Du är serviceinriktad och har ett starkt kundfokus i allt du gör. Du är lyhörd och drivs av problemlösning och initiativtagande. Vi förutsätter även att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i grupp.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Västerbotten bandtransport & miljöservice AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Moa Lindgren

070-2846010

Dela jobbannonsen