Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Värnamo

Aktiv Bemanning i Småland AB · Värnamo · Ansök senast 31 aug. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi två personer som vill jobba med underhåll och reparationer med dagliga utmaningar.

Som person är du driven och kan jobba både självständigt och i grupp, detta jobb kan i viss mån anpassas till någon med en enklare mekanisk bakgrund som vill utvecklas men kunskaper inom mekanik, hydraulik och elektronik är väldigt meriterande. Vi tittar även väldigt mycket på dina personliga egenskaper och önskemål.

Värnamo Krosskonsult AB är ett fullserviceföretag och leverantör av utrustning till aktörer verksamma inom kross och sortering som är belägna i Drömminge utanför Värnamo – intill väg 27. Årlig omsättning uppgår för närvarande till ca 110 miljoner kronor och arbetsstyrkan består av 20 medarbetare.

Tjänsten är på dagtid. B-körkort är ett krav för samtliga tjänster på företaget och alla anställda får vara beredda på att göra arbeten ute hos kund.

Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland. Detta innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Krosskonsult som slutligen anställer vinnande kandidat.

Rekryteringsarbetet sker löpande och stängs ner när vi hittat rätt kandidat så sök direkt! Dock senast 31 augusti. För mer information eller övriga frågor kontakta ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki på tfn: 0370–695652

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aktiv Bemanning i Småland AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Aktiv Bemanning i Småland AB

Dela jobbannonsen