Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till södra Stockholm

DISAB Vacuum Technology · Stockholm · Ansök senast 4 sep. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

DISABs serviceorganisation växer kraftigt och är en trygg arbetsplats i såväl hög- som lågkonjuktur. Till vår relativt nyöppnade filial i Tumba söker vi nu fler servicetekniker för att stötta den tillväxt vi räknar med många år framöver. Vår viktigaste uppgift är att ständigt säkerställa att våra kunders avancerade vakuumlastare fungerar med minimala service-stopp. Produkterna har högt teknikinnehåll och erbjuder därmed varierande och stimulerande uppgifter. Varmt välkommen att fylla en viktig roll inom DISAB!

Dina arbetsuppgifter

Som DISAB Servicetekniker arbetar Du hos kund & partners med inspektioner, leveranser, utbildning, service och reparationer av DISABs mobila vakuumlastare, framför allt i Stockholms- & Mälardalsområdet.

Vi erbjuder Dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter.

Du utgår från vårt Servicecenter i Stockholm, där vi även har en servicebuss stationerad.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har flerårig arbetserfarenhet av mekanisk installation/service/reparation av liknande maskiner. Allmänna kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el-kontrollsystem är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen. Du förstår vikten av att tillhandahålla god service och tycker om att bygga långsiktiga relationer. Du är trygg och pedagogisk i din arbetsroll och inger förtroende hos dina kunder.

Du är flexibel och har ett utpräglat teknikintresse. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög servicegrad. Du triggas av tekniska och kulturella utmaningar och ser stort värde i att kunna påverka Din egen arbetssituation. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid Dina pedagogiska, sociala och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga.

Kvalifikationer:
  • Teknisk utbildning och/eller operativ erfarenhet inom något eller flera områden såsom mekanik, hydraulik, elsystem, PLC, pneumatik
  • Behärskar svenska och engelska, gärna fler språk
  • B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande
Ansvar:
  • Service, underhåll & reparationer av kundmaskiner på fältet
  • Idrifttagning
  • Utbildning - kunder & partners
  • Teknisk support
  • Intern kunskaps- & erfarenhetsöverföring
En mycket kreativ och självständig arbetsroll med stor variation väntar Dig som antar denna utmaning.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos DISAB Vacuum Technology AB och tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DISAB Vacuum Technology

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erik Samuelsson

erik@wikan.se08-540 827 41

Dela jobbannonsen