Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Skåneportar AB

Skåneportar AB · Malmö · Ansök senast 30 sep. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du arbeta hos ett företag där du får ta mycket eget ansvar men också frihet? Trivs du med ett varierat arbete som Servicetekniker? Är du van att arbeta ute hos kund och får energi av servicearbete? Då erbjuder Skåneportar AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Skåneportar AB är ett servicemontageföretag med inriktning på lösningar till företagskunder och privatpersoner gällande garageportar, industriportar, dörrautomatiker mm. Företaget arbetar med service, akutservice, ny-montage av villaportar, ny-montage av industriportar, mindre snickeriarbeten m.m.
Företaget har sin kundkrets i Malmö och Helsingborg. Du erbjuds firmabil och startar arbetet hemifrån för att nå kund effektivt och får dina uppdragsordrar mobilt. Arbetstiderna är vardagar 07:00-16:00. Det är viktigt att du trivs med varierande uppgifter där du planerar din egen tid och kommer att arbeta med service och reparation.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Teknisk service av industriportar och mindre snickeriarbeten
  • Aktiv merförsäljning av företagets erbjudande under servicetillfälle
  • Viss del montage och installation av garageportar, industriportar m.m.
  • Akutservice till privat och företagskund
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete. Har du dessutom BB1 licens, svetserfarenhet eller har arbetat som smed är det ett extra plus.
Det är viktigt för oss att du som söker är van att arbeta självständigt, vågar ta för dig och ser en chans att kunna påverka kundupplevelsen genom kvalitativ service. Då arbetet utförs ute hos kund är det fördelaktigt om du får energi av kundrelationer, kan anpassa dig vid förändringar och tror på att god service lönar sig i längden.

Hos Skåneportar AB trivs du som uppskattar en mindre organisation där närheten till chef och förbättringsförslag satsas på. Det är även en arbetsplats för dig som drivs av frihet och ges mycket ansvar att få mandat att kunna påverka.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B
  • Vana av likvärdigt arbete
  • Viss erfarenhet av ritningsläsning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Skåneportar AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Skåneportar AB erbjuder dig:
- En tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tjänsten har start så snart vi hittat rätt person och rekryteringsarbetet sker löpande. träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Mörarp, Helsingborg, Malmö, Snickare, Montering, Crawford center, Skåneportar AB, Trivsel, Jobb, Heltidsjobb, Personlig utveckling, Kundservice, Support, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skåneportar AB

Placering

Malmö