Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Scanomat

SCANOMAT A/S DANMARK FILIAL · Stockholm

·

Ansök senast 8 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om dig
Kvalifikationer till distrikt Stockholm söker vi nu man/kvinna, som vill vara med att servicera såväl nuvarande samt nya kunder. Det krävs hårt arbete och stort engagemang, men det är ett roligt och utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka sin vardag och även företaget. Man är inte ensam för vi samverkar tillsammans mellan distrikten. Det är viktigt att man är tekniskt intresserad och kunnig samt förstår EL, vatten och allmänt hur en maskin fungerar. Bra om man har bakgrund inom EL, teknik, VVS, fordon eller liknande. Man jobbar i wpa där jobben kommer in så datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper:
Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och ansvarskännande. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning och att du har en god samarbetsförmåga och gott omdöme. Du måste vara pålitlig och flexibel och kunna ta egna initiativ. Det skall vara självklart för dig att ge en god service.

Din profil

Utbildning
MERITERANDE: Eftergymnasial utbildning - två år eller längre

Språk
KRAV: Svenska
MERITERANDE: Medel engelska

Körkort
B

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi på Scanomat ny servicetekniker till Stockholm! Som tekniker i kaffebranschen hos Scanomat är du ansiktet utåt mot kunden i det dagliga arbetet. Tjänsten innebär teknisk service, installationer, fejlsökning, vedligehold samt vara delaktig i utvecklingen av service och teknik av hel bönna- och instant kaffebryggare. Dessutom finns tillfälliga ad-hoc uppgifter. Tjänsten kräver att man har erfarenhet av samtliga nu nämnda arbetsuppgifter på Scanomat. Utbildning får man internt samt på Scanomats huvudkontor i Kokkedal (Danmark).

Arbetsplatsbeskrivning
Vad är Scanomat? Scanomat är ett danskt bolag med huvudkontor i Kokkedal där man utvecklar och tillverkar kaffelösningar för kontor, HoReCa, industri osv. I Sverige finns distriktskontor i Malmö, Göteborg, Linköping, Stockholm och Boden. Vi har även återförsäljare i Kalmar, Dalarna och Gotland.

Scanomat Scanomat erbjuder några av marknadens mest unika kaffelösningar. Den unika TopBrewer är premium/High End speciellt för kontor och hotell, konferens och andra som gillar en modern och unik kaffelösning. Vi har även andra unika kaffemaskiner i vårt sortiment. Kolla på http://pro.topbrewer.com. Vi är inne i en spännande utveckling där mycket händer. Kolla gärna på vår hemsida: http://www.scanomat.se. - Vi söker en tekniker som jobbar i Stockholm.

Ansökan:
Känner du för en ny utmaning och passar in på beskrivningen så är det bara att söka med bifogat CV och personligt brev! Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och kan komma att anställa hurtigst möjligt. Sög jobbet på jobb@scanomat.se

Observera att du kommer att kontaktas via ett danskt telefonnummer om vi kontaktar dig för ett interview.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner
- Telefon, dator och servicebil ingår i tjänsten

Om anställningsvillkoren
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetstid: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsplats
Stockholm

Om ansökan
Kan anställas tidigare än sista ansökningsdag.

Ansökningssätt
ANSÖKNINGSREFERENS: Servicetekniker

E-POST
jobb@scanomat.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANOMAT A/S DANMARK FILIAL

Placering

Stockholm