Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till RB Glas & Plast!

RB Glas & Plast · Partille · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort teknikintresse och drivs av att ge kunder den bästa möjliga servicen och vill arbeta för Sveriges mest hållbara glasleverantör? Är du praktiskt lagd och har tidigare erfarenheter av att exempelvis skruva och/eller reparera maskiner? Just nu söker vi en servicetekniker till RB Glas & Plast. De är ett härligt gäng med olika egenskaper som kompletterar varandra och söker nu dig som vill bli en del av gemenskapen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för RB Glas & Plast en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos RB Glas & Plast. RB Glas & Plast värnar mycket om glasets klimatpåverkan och även att bidra till ett bättre samhälle, som exempelvis att alla ska trivas på jobbet. Deras värdeord; engagemang, mod, ödmjukhet och ansvar styr allt de gör! RB Glas & Plast växer och nu behöver vi förstärka teamet i Göteborg. Idag är det cirka 18 anställda och anläggningen är belägen i Partille. Du erbjuds en arbetsplats med familjär känsla och en positiv företagskultur. Du kommer även ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Arbetstiderna är måndag-torsdag mellan 7-16, samt 7-14.30 på fredagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och RB Glas & Plasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos RB Glas & Plast kommer du att ansvara för delar av produktionen för tillverkande glas och plast. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
  • Genomföra service, underhålla och reparera produktionsmaskiner
  • Problemlösning för el- och motorproblem
  • Arbeta för att motverka maskinstopp
Vi söker dig som:
  • Är en driven person som alltid vill göra sitt yttersta
  • Trivs med att arbeta praktiskt och enkelt kan ta dig an arbetsuppgifter i den praktiska andan
  • Har ett intresse för maskiner och är intresserad av att vilja lära dig mer
  • Har en förståelse kring el och/eller svagströmsel
  • Är social och trivs med att vara behjälplig mot kollegor
Det är även högt meriterande om du vet hur man programmar en CNC maskin och har truckkort B1.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
KOMMUN: Partille
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RB Glas & Plast

Placering

Partille

Kontaktperson

Adrian Couture

adrian.couture@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons