Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Ömangruppen i Helsingborg

Servicetekniker till Ömangruppen i Helsingborg

Ömangruppen · Helsingborg · Ansök senast 2 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en duktig servicetekniker inom ventilation som är nyfiken på något nytt? Ömangruppen fortsätter att utöka sin sin verksamhet i Skåne på flera orter med ytterligare servicetekniker. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Helsingborg.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med service och underhåll inom något av våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
  • genomföra felsökningar
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Helsingborg.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet som servicetekniker inom ventilation.

Grundläggande behörighet och kunskap för att arbeta med EL (svagström). Det är meriterande om du har kunskaper inom kyla och/eller styr & regler. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

Att du har ett stort tekniskt intresse för fastighetsteknik ser vi som en självklarhet för att du ska trivas hos oss.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Patrik Syde tel. 070-190 10 04

Sista ansökningsdag 2021-05-02

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ömangruppen

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Patrik Syde

046-378 08 50

Dela jobbannonsen

Anmäl annons