Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Nilfisk, Stockholm

Servicetekniker till Nilfisk, Stockholm

Nilfisk · Stockholm · Ansök senast 8 juli (10 dagar kvar)

Heltid

Servicetekniker
norra Stockholm

Är du en kundfokuserad servicetekniker som trivs med ett självständigt arbete, varierande arbetsuppgifter och stor frihet att planera ditt eget arbete? Då kan du vara vår nästa kollega. Vi söker nu en servicetekniker till det geografiska området norra Stockholm, Enköping samt Uppsala.

Som servicetekniker blir du en av våra experter på Nilfisk produkter. Vår nuvarande tekniker i distriktet kommer gå i pension så du kommer efter utbildning gå parallellt med honom under en period. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning av nya produkter med teknik i framkant. Du har ett stöd och nära samarbete med vår verkstad som finns i Göteborg och rapporterar direkt till servicechefen. 

 

”Jag har en bakgrund som diagnostekniker för buss och lastbil. Att börja på Nilfisk är det bästa jag gjort! Sökte mig hit för att jag ville ha nya utmaningar och har nu varit här i snart två år.

Jag gillar att träffa mycket folk och jobba med frihet under ansvar. Ibland jobbar vi i team, men många gånger ensam. Jag planerar mina jobb och tid hos kunden som jag själv vill ha det.” 

- Roger Persson, servicetekniker Stockholm 

 

Om tjänsten
Vår målsättning är att alltid erbjuda branschens bästa service. Därför söker vi inte bara efter de bästa teknikerna i området, vi söker dig som vill vara Nilfisk ambassadör ut mot kund och är beredd på att göra det lilla extra för att tillgodose kundernas behov. Du utgår i från din bostad, och har en välutrustad servicebil till förfogande.

Arbetsuppgifter

  • Serva, felsöka och underhålla produkter ute hos kund
  • Hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
  • Identifiera kunders behov och föreslå nya produkter i samband med kundbesök
  • Erbjuda serviceavtal i samband med kundbesök
  • Samarbeta med säljorganisationen för att utveckla distriktet

Din profil
Våra ledord är ” One team with one agenda”, så vi lägger stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har teknisk utbildning inom mekanik, fordon eller motsvarande erfarenhet från t.ex. truckverksamhet.

  • Erfarenhet av felsökning och reparationer, gärna som maskinmekaniker eller fordonsmekaniker
  • Erfarenhet som fältservicetekniker är meriterande
  • God datavana, då kommunikations- och servicerapporter görs via iPads och vårt nya servicesystem
  • Körkort B och gärna B96 eller E

 

Du är van att arbeta självständigt och strukturerat samt att planera din egen tid. Du inger förtroende hos våra kunder och erbjuder service på hög nivå. Har du tidigare erfarenhet från högtryckstvättar eller städmaskinsbranschen är det självklart meriterande. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Nilfisk
Nilfisk grundades 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar mot proffskunder. 

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nilfisk

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen