servicetekniker till Munters

Randstad · Lund

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av ett globalt företag i tillväxt? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!

För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av teamet i Syd! Merparten av dina kunder kommer finnas i syd/västra Skåne.

Ansvarsområden

Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet alternativt från kontoret i Bjärred och trivs i att resa mycket i det dagliga arbetet. I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
  • Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
  • Planera serviceverksamheten inom området
  • Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 15-20/år.

Arbetstider

Tjänsten är en heltidstjänst, 6 månaders provanställning tillämpas. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av motsvarande arbete som servicetekniker inom tex ventilation. God teknisk förståelse och erfarenhet av att tyda elschema och att arbeta med felsökning är ett krav. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med att planera och driva ditt arbete självständigt. Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch är detta meriterande.

Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet ute hos kund.

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.

Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-10-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Munters samarbetar med Randstad i denna rekryteringen, vid frågor vänligen kontakta Sofie Berg på sofie.berg@randstad.se

Om företaget

Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Lund

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201304011 i din ansökan