Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Mitt Vitvaruservice!

Mitt Vitvaruservice · Sundsvall · Ansök senast 1 nov. (4 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Inledning:
Är du tekniskt lagd, van att träffa kunder och gillar problemlösning? Har du också utbildning och erfarenhet inom området för el? Då kan denna tjänst vara något för dig. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Mitt Vitvaruservices räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Mitt Vitvaruservice under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Att skapa högklassiga konsumentupplevelser är deras främsta mål, och att ge fantastisk service och support är deras hörnstenar.

Nu söker de dig som vill bli en del av deras serviceorganisation och utvecklas i rollen som servicetekniker.

Som servicetekniker kommer du att ingå i ett team som består av fyra personer. På arbetsplatsen är det högt till tak och ett tätt samarbete internt. Verksamheten kommer i februari att flytta till nya fräscha lokaler.

Arbetstiderna är mellan 07:30-16.00 och Mitt Vitvaruservice tillhandahåller en servicebil. Du utgår från Sundsvall och har Medelpad och halva Ångermanland som arbetsområde. I enstaka fall kan arbete längre söderut vara aktuellt, som Söderhamn och Bollnäs.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mitt Vitvaruservices önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Gedigen utbildning, både genom produktutbildning på kontoret och genom att skugga någon av de erfarna teknikerna.
  • Ett fritt och ansvarsfullt jobb med stora möjligheter att utvecklas
  • Kontinuerligt med utbildning för att kunna leverera produkter och service i toppklass.
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker gör du Mitt Vitvaruservice kunders vardag enklare. Oavsett om det är en tvättmaskin eller ett kylskåp som står på ditt schema så hjälper du din kund att hitta en lösning. Dina dagar startar från hemmet eller på deras servicestation där du träffar dina kollegor över en kaffe, går igenom dagens arbete och planerar för morgondagens jobb. Efter detta bär det av mot dagens första kund med bilen full av reservdelar.

I första hand innebär dina arbetsuppgifter felsökning och reparation av vitvaror, men kundbemötandet är minst lika viktigt. Du utför garantiservice och reparationsbesök hos kunder samt installationer på nybyggen.

Uppdraget innefattar:
  • Felsökning
  • Reparation
  • Kundkontakt
För att få så bra förutsättningar som möjligt att lyckas i rollen få du en gedigen introduktion och intern utbildning. Du arbetar 8 timmar och har ca. 7-9 kunder per dag beroende på arbetstyp och resor.

Vi söker dig som:
Har elbehörighet eller tidigare elvana - gärna i en liknande roll som tekniker. Du har tidigare erfarenhet av schemaläsning och har du arbetat som reparatör, mekaniker eller fastighetsskötare är det meriterande. Vidare ser vi att du har datavana då all dokumentation sker via dator och mobil.
Du hittar lösningar på svårlösta problem och ditt intresse för teknik blir en stor tillgång. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, samt att du behärskar engelska. Du har B-körkort då resor i tjänsten ingår.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mitt Vitvaruservices. Du är ansvarstagande och flexibel då du arbetar självständigt ute på uppdrag. Det kommer naturligt för dig att vara serviceinriktad och du prioriterar att ge kunden det lilla extra. Vidare är du noggrann och stresstålig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mitt Vitvaruservice

Placering

Sundsvall