Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Menerga

Academic Work · Göteborg · Ansök senast 27 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är servicetekniker med branscherfarenhet från ventilation, kyla, styr- och reglerteknik eller närliggande bransch till ett kul och utmanande jobb. Menerga fortsätter att expandera och söker nu servicetekniker till region Göteborg.

Information om uppdraget

Menerga AB bedriver försäljning och service av Menergas produkter i Sverige. Menerga är marknadsledande varumärke i Europa inom ventilationsaggregat för simhalls-, komfort- och processventilation med extra hög verkningsgrad. Produkterna är toppmoderna och av högsta kvalitet som används i applikationer som exempelvis simhallar, museer, gallerior, flygplatser samt datacenterkyla.

Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter
  • Som servicetekniker utgår du hemifrån och har först och främst din region som område. Resor över hela Sverige kan förekomma
  • Du utför självständigt löpande service på Menerga samt Systemair produkter
  • Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
  • Du utför reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning
  • Du använder en personlig servicebil där du har allt material och verktyg
Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet från servicearbeten till branscherna ventilation, kyla, styr- och reglerteknik eller närliggande bransch.
  • Du har gymnasial utbildning inom ventilationsteknik, styr- och reglerteknik, automation eller industri el
  • Du har några års arbetslivserfarenhet inom något av ovanstående områden
  • Du har goda datakunskaper
  • Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
  • Du har gärna kunskap om styrsystem tex MODBUS, BACNET
  • Det är meriterande om du har kylcertifikat
När det gäller dina personliga egenskaper är det viktigt att du hittar de enkla lösningarna samt att du är en person som kunder och medarbetare kan lita på. Vidare är det viktigt att du kan agera självständigt, du är självgående och har lätt för att smälta in i gänget.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering där all kontakt sker med Academic Work, men du kommer att bli anställd direkt hos Systemair.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons