Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Luleå Energi

Luleå Energi · Luleå · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norra Sverige och Luleå står i centrum för samhällets gröna omställning. Energibranschen är därför en spännande och händelserik bransch som står inför många intressanta utmaningar. Hos oss i Luleå Energi-koncernen finns en betydande del av den infrastruktur och den verksamhet som är med och bygger den hållbara framtiden. Vill du vara med och utveckla Luleå?

Om rollen: Som servicetekniker kommer du främst att arbeta med felavhjälpning, underhåll och service av fjärrvärmecentraler hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även revision av energimätare, mätvärdesinsamling, samt till viss del även förebyggande och avhjälpande underhåll i vårt fjärrvärme- och fjärrkylanät. Du kommer att ansvara för att bokade arbetsuppgifter utförs enligt schema och kontinuerligt arbeta med dokumentering av utfört underhållsarbete i vårt kund- och nätinformationssystem. Flertalet av våra arbetsuppgifter är digitaliserade och utvecklas ständigt. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå.

Du som person: För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen som servicetekniker behöver du som person vara serviceinriktad, självgående och driven. Du ser problemlösning mer som en rolig utmaning än som ett problem, är kommunikativ och känner ansvar för kollegor, kunder och arbetsuppgifter.

I tjänsten ingår besök hos kunder, möten med entreprenörer och kollegor, vilket betyder att det är viktigt att du trivs i mötet med andra, är en god lyssnare samt har förmåga att kommunicera och samarbeta med många olika människor. Samarbete och goda relationer är viktigt för oss.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med praktisk inriktning alternativt en yrkesutbildning eller erfarenhet av praktiskt yrkesarbete inom el, VVS, mekanik eller liknande. Du behöver också ha en grundläggande datavana. Erfarenhet av styr- och/eller mätinsamlingssystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt B Körkort är ett krav.

Hos oss kommer du att arbeta i en grupp med både män och kvinnor som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska trivas och fungera väl i gruppen.

Känner du att detta passar in och låter som en möjlighet för dig? Skicka in din ansökan med cv och personligt brev till www.luleaenergi.se/karriar/ Senast onsdag 30 november behöver vi din ansökan. Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Eva-Lena Frykberg 0920 - 264540 eller på mejl Eva-Lena.Frykberg@luleaenergi.se

Rekryteringsprocessen startar nu under hösten och intervjuer kommer att ske efter årsskiftet.

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser samt som en del i vårt systematiska säkerhetsarbete så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Syftet är att säkra en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställa att tillgångar och information skyddas.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Luleå Energi

Placering

Luleå

Kontaktperson

Eva-Lena Frykberg

0920 - 26 45 40

Dela jobbannonsen

Anmäl annons