Servicetekniker till Gällivare

2Complete · Gällivare

·

Ansök senast 30 nov. (6 dagar kvar)

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Servicetekniker i Malmberget, Gällevare. I denna tjänst krävs det att du trivs med att ta mycket eget ansvar och är van vid att arbeta med service, felsökning, reparationer och underhåll av maskiner, fordon eller liknande. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team med både planerat underhåll och akut service. I denna roll ställer vi höga krav på att alltid leverera kvalitet till företagets kunder.

Tjänsten är heltid, arbetstiderna kan variera.

Din profil

I denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller dylikt. Du har goda kunskaper inom el, hydraulik och mekanik. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort är krav för tjänsten.

Vi tror att du brinner för att hålla en hög servicenivå och har en naturlig fallenhet att skapa långsiktiga relationer. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter snarare än problem och arbetar proaktivt i den mån det går. Du tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi ser gärna att du är flexibel, noggrann och lättlärd.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, fordonstenkiker, drifttekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Emily Higgins

073 365 68 32