Servicetekniker till dormakaba // Stockholm

Oddwork · Stockholm

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som ett av världens tre ledande företag för passerlösningar och säkerhetslösningar gör vi livet enklare, smartare och säkrare. Oavsett var våra kunder behöver innovativa, tillförlitliga åtkomst- och säkerhetslösningar är vi där med vår högkvalitativa portfölj: på hotell, butiker, idrottsanläggningar, flygplatser, sjukhus, hemma eller på kontoret. Välkommen till dormakaba - där förtroende öppnar dörrar och där över 16 000 personer från 50 länder arbetar tillsammans som ett team. Är du nyfiken och tycker om att ta dig an nya utmaningar? Tillsammans med Oddwork söker vi nu dig med kunden i fokus; är du Stockholmsteamets nya, noggranna servicetekniker?

Som Servicetekniker
Hos oss kommer du att ansvara för installation och underhåll av våra produkter ute hos kund. Din arbetsplats är därför mestadels på flygplatser, kontor, hotell och andra offentliga platser. Du utgår från vårt Stockholmskontor som ligger i Solna. Vi tror att du tidigare arbetat som servicetekniker och har en förkärlek till att vara ute på fältet (mestadels Stockholm med omnejd), möta kunder och lösa problem.

Vi söker dig som...
... är en noggrann lagspelare som alltid sätter god service i första rummet - om kunden är nöjd, är du nöjd. Du är van att gå för egen maskin, är social och har förmågan att skapa förtroende snabbt. Självklart har du ett grundläggande intresse för teknik och är effektiv när det kommer till att installera produkter och att identifiera behov av förbättringar.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker alternativt erfarenhet av elektronik/ellära samt kundkontakt/service
  • Meriterande om du har arbetat med liknande produkter
  • Körkort
  • Svenska, engelska och gärna tyska (meriterande)
Varför dormakaba?
Här blir du en del av vårt globala team och en motiverande arbetsmiljö där många dörrar står öppna för dig. Tillit är grunden för våra framgångar. Vi tar hand om varandra och bemöter varandra ärligt, rättvist och med uppskattning. På dormakaba är kollegorna supportrar och cheferna mentorer. Vårt gemensamma arbete kännetecknas av öppenhet, respekt och en villighet att lära oss av varandra. Din röst räknas och dina insatser uppskattas.

Tillsammans med dig vill vi skapa Sveriges Skickligaste service- och supportteam, är du den servicetekniker vi letar efter? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jesper Steenberg, jesper.steenberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-12

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835