Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till Cramo

Professionals Nord Rekrytering AB · Örebro · Ansök senast 27 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:

Är du en noggrann och serviceinriktad person med intresse för maskiner? Vi söker nu en servicetekniker till Cramo i Örebro. Du välkomnas till ett företag med god laganda där man stöttar och utvecklar varandra. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker nu en Servicetekniker för Cramos räkning med passion för kvalité och service till depån i Örebro. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer du vara med och förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo. Du kommer att arbeta i en grupp på ungefär 10 personer med varierande erfarenhet och bakgrund. För att komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få en introduktion.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo under 6 månader. Är samtliga parter nöjda med samarbetet finns goda chanser till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cramos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktions kontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer så att de är i rätt skicka och redo för att hyras ut på nytt. Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment gällande lift- och anläggningsmaskiner. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra maskiner.

Vi söker dig som:

har erfarenhet av servicerelaterat och/eller tekniskt arbete, men det viktigaste är att du har ett sinnelag för teknik och är praktiskt lagd. Du har B-körkort samt god kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har truckkort och en avklarad teknisk utbildning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Du är har ett utpräglat servicesinne och med god förmåga till samarbete i mindre grupp. Du har en nyfikenhet och vilja att lära och utvecklas tillsammans med Cramo.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons