Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skara

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skara

Swedish Agro Machinery AB · Skara · Ansök senast 13 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Swedish Agro Machinery söker två Servicetekniker till en utav våra verkstäder i Skara med ett stort intresse för tunga maskiner och teknik.
Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparation av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss!

Vad ska du göra?
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som servicetekniker där du kommer att arbeta med underhålls-, diagnostik- och reparationsarbete på olika lantbruksmaskiner. Du kommer att utföra service och reparationer på motorer, elektriska och hydrauliska system på maskinerna.
Du är kundens expert på maskiner och kommer att ha ett nära samarbete med verkstadsteamet inom återförsäljning av maskiner. I det dagliga arbetet ingår också att svara på kundförfrågningar, ha löpande kontakt med kunder angående pågående reparationsarbeten samt ansvara för servicedokumentation och övrig administration. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats.

Dina erfarenheter och kunskaper

  • Lägst gymnasieutbildning inom teknik, fordon, maskiner eller mekanik
  • Relevant erfarenhet och kunskaper om reparationer av maskiner eller fordon eller jordbruksmaskiner
  • God datorvana samt B-körkort är ett krav
  • Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort intresse för mekanik, teknik samt maskiner och service. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, följa procedurer och upprätthålla både kvalité och produktivitet.
Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité. Du hittar också sätt att utveckla dig själv genom att arbeta med ständiga förbättringar i ditt arbete.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143667&DepartmentId=18965
&SkipAdvertisement=true

Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skara med omgående start eller vid överenskommelse.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Tor-Björn Matsson servicechef: tfn 076 139 18
06, eller mejla: toma@sa-machinery.se Sista ansökningsdag är 2021-06-13. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedish Agro Machinery AB

Placering

Skara

Dela jobbannonsen

Anmäl annons