Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker sökes till Swecon i Kiruna!

Servicetekniker sökes till Swecon i Kiruna!

StudentConsulting · Kiruna · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du, eller vill du bli servicetekniker och samtidigt bli en del av ett rikstäckande bolag som ständigt arbetar för en enkel, hållbar och rolig framtid inom anläggningsmaskiner? Sök då denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker nu servicetekniker till vår kund Swecon i Kiruna. Swecon ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Swecon är en ledande återförsäljare av anläggningsmaskiner och erbjuder flexibla lösningar samt tjänster för att förenkla vardagen med maskinerna. De är idag ca 600 anställda i Sverige. Bolagets nordligaste anläggningar finner du i Kiruna och Gällivare med ca 15 anställda för respektive ort. Som anställd hos Swecon finns goda utvecklingsmöjligheter till exempel i form av kontinuerliga produktutbildningar eller ny roll i annan befattning och du erbjuds att få arbeta i ett rikstäckande bolag med ett öppet arbetsklimat med högt i tak.

Du kommer bli en del av ett skiftlag som arbetar med service och underhåll på Volvos entreprenadmaskiner och Swecons största produktionsmaskiner dvs. hjullastare, grävmaskiner och dumper. Reparationerna sker till stor del ute på fält, men även i egen verkstad. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - fredag 40 timmar/vecka alternativt förskjuten arbetstid med 7/7 schema, vilket innebär att du jobbar 7 och sedan är ledig 7 dagar.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom anläggningsmaskiner, fordonsteknik eller tidigare erfarenhet av industriellt service- och underhållsarbete. Har du goda kunskaper inom grundläggande el, hydraulik, mekanik, motor eller bränsle och har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen, inom anläggningsmaskiner eller tunga fordon ser vi det som meriterande. Viktigast av allt tror vi att du har ett stort tekniskt intresse, ett personligt engagemang och driv samt en vilja att lära och utvecklas. Du är lösningsorienterad och i arbetet förekommer daglig kundkontakt i både verkstad och ute på fält, det är därför viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och är mån om att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift samt grundläggande datorkunskaper då du kommer att rapportera i Volvos globala system. B-körkort är ett krav. Truckkort, kran och travers är meriterande.

Den här rekryteringen hanteras av StudentConsulting och Swecons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsulting. Vid frågor ber vi dig ta kontakt med ansvarig rekryterare, Linnea Siikavaara via mejl linnea.siikavaara@studentconsulting.com. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer - Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Servicetekniker

Sökord: Servicetekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Kiruna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons