Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker sökes till Jönköping län, Småland och Östergötland

Servicetekniker sökes till Jönköping län, Småland och Östergötland

GEZE Sverige AB · Jönköping · Ansök senast 1 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Geze Sverige växer och vi utökar vår organisation med ytterligare en servicetekniker.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker arbetar du med support, installation, service- och underhållsarbe- ten på produkter inom GEZE:s sortiment, främst dörrautomatiker. Tjänsten innebär att man utför nyinstallation, service, och planerat underhåll på våra kunders anläggningar. Dina kunder är främst placerade i Jönköpings län, Småland och Östergötland. Din utgångspunkt bör ligga i regionen. Resor med övernattning kan förekomma.

Vem är du?
Gillar du service, utmaningar och teknisk problemlösning samt vill ha ett flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag, då är du vara den vi söker. Du ska ha erfarenhet av teknisk service och ha grundläggande el kunskaper (dock ej krav på elbehörighet) samt goda datakunskaper.

Kunskap och erfarenhet av dörrautomatik är en fördel men inget krav. Har du arbetat i närliggande branscher ser vi detta som ett plus i din ansökan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett eget driv, god organisationsförmåga samt högt engagemang för ditt arbete. Då du i tjänsten möter våra kunder är det av stor vikt att du har en utåtriktad och vänlig personlighet, värderar service och vill leverera hög kvalitet. B-körkort, datorvana, flytande svenska i tal & skrift samt engelskkunskaper är ett krav för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer till ett företag där vi ser till att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver. Det är ett flexibelt och självständigt arbete där dina arbetsdagar planeras i samråd och med stöd från huvudkontoret.

Är du nyfiken på tjänsten, kontakta gärna vår Servicechef Tommy Sundsjöö, 08 732 34 07.
Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering.se@geze.com.
Vi gör ett löpande urval av ansökningar så skicka gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GEZE Sverige AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Tommy Sundsjöö

08 732 34 07

Dela jobbannonsen

Anmäl annons