Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker SlangExpress, Umeå

Hydroscand Sverige · Umeå · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice - SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker till Umeå!

Arbetsuppgifter
SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi tillverkar och byter slang på plats hos kunden. Som servicetekniker för SlangExpress kommer du att serva kunder på plats ute i fält, med en av våra servicebussar. I rollen ingår även kundbearbetning och merförsäljning. Ditt primära upptagningsområde blir Umeå med omnejd, där du arbetar i nära samarbete med andra servicetekniker i regionen. När du inte är ute på fältet och hjälper kunder, arbetar du på plats i butiken.

Tjänsten som servicetekniker är väldigt varierad där ingen dag är den andra lik. Arbetet kan innefatta allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang, på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning.

Tjänsten innebär beredskapsarbete, där dygnet runt-passning av telefon ingår på schemalagda vardagar, helger är frivilliga.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Du får stor frihet under ansvar med chans att hitta nya införsäljningsmöjligheter av våra produkter och tjänster. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder olika interna produktutbildningar samt kompetensutveckling. Som ny servicetekniker på Hydroscand får du inledningsvis åka med en erfaren kollega. Du får även genomgå grundläggande säkerhetsutbildningar såsom Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med hydraulik- och/eller fordonsteknisk bakgrund och som gillar att ta i när det gäller. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig och uppskatta en varierande vardag. Som person tror vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och självgående.

Som servicetekniker hos oss blir du ansiktet utåt för SlangExpress, därför är det viktigt att du är serviceinriktad med kunden i fokus.

B-körkort och en vana av att skruva och meka är ett krav.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information, kontakta Josefin Drotz (Platschef Umeå): 090-135421

Sista ansökningsdag är den 27 mars 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hydroscand Sverige

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons