Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker SlangExpress, Helsingborg

Servicetekniker SlangExpress, Helsingborg

Hydroscand Sverige · Helsingborg · Ansök senast 27 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice - SlangExpress. Tack vare en hög efterfrågan från våra kunder söker vi nu ytterligare en servicetekniker till Helsingborg!

Arbetsuppgifter

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi tillverkar och byter slang på plats hos kunden. Som servicetekniker för SlangExpress kommer du att serva kunder på plats ute i fält, med en av våra servicebussar. I rollen ingår även kundbearbetning och merförsäljning.

När du inte är ute på fält och hjälper kunder, arbetar du på plats i verkstaden. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning.

Arbetet kan innefatta allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang, på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier.

Ditt primära upptagningsområde blir Helsingborg med omnejd.

Då Hydroscand värnar om både våra medarbetare och kunder utbildar vi våra servicetekniker i en rad olika säkerhetsutbildningar, till exempel Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning. Utöver detta erbjuder vi också flertalet interna utbildningar i produktkunskap.

Tjänsten innebär även beredskapsarbete med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon på vardagar samt helger ingår vid schemalagda beredskapstillfällen.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med hydraulik- och/eller fordonsteknisk bakgrund och som gillar att ta i när det gäller. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig, uppskatta en varierande vardag och vara serviceinriktad.

B-körkort och en vana av att skruva och meka är ett krav.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Lund (servicechef SlangExpress Skåne) på telefon: 040-143793

Sista ansökningsdag är den 24 oktober 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hydroscand Sverige

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons