Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker / Serviceingenjör / Technical Service Engineer

Servicetekniker / Serviceingenjör / Technical Service Engineer

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 2 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort brinnande intresse för teknik? Är du dessutom praktiskt lagd och vill arbeta med service av stora industriella maskiner? Vill du även arbeta med kunder runt om i världen? Nu söker Valmet en Serviceingenjör med inriktning mot process och mekanisk service!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Valmet.

Om företagetValmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmetkoncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen.

Idag arbetar cirka 14 000 anställda i olika länder och sammanlagt 1 700 anställda i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen så ansvarar du för att genomföra process och mekanisk service av Valmets installerade utrustning hos kund. Du genomför inspektioner, felsökning och optimering av kunds utrustning. I arbetet ingår även arbetsledning och medverkan vid installation såväl driftsättning av ny eller ombyggd utrustning. Vidare genomför du utbildning i process, underhåll och mekanik till operatörer och underhållstekniker på kunds anläggning. Efter genomfört serviceuppdrag skriver du servicerapporter och skickar till kund.

Interna och externa kontakter är en stor del av vardagen och du genomför service i kunds anläggningar huvudsakligen i Europa men förekommer även resor till övriga delar av världen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasialutbildning inom teknik eller industri
  • Arbetslivserfarenhet från pappers- och massaindustri
  • Goda datorkunskaper och systemvana, gärna inom Microsoft Office-paktet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
Vi tror att du som söker denna roll besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Då rollen innebär stort ansvar ser vi att du trivs i en roll där du på egen hand kan driva ditt arbete framåt och där du har möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du är strukturerad och engagerad i ditt arbete och ser vikten av att leverera kvalitetssäkra lösningar till kunder. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Stor del av kommunikationen kan komma att vara på engelska varpå det är viktigt att du är trygg i den kommunikationen.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicetekniker, teknik, industri, resande tekniker, resor, Europa, Asien, serviceuppdrag, felsökning, reparationer, maskiner, administration, dokumentation, Valmet, Stockholm, Sundsvall, Karlstad, Göteborg, tekniker, serviceingenjör, Technical Service Engineer, engineer, technichian,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons