Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker - Produktion - Järna

Servicetekniker - Produktion - Järna

Södertälje · Södertälje · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta på ett företag som erbjuder dig en trygg arbetsmiljö och möjligheter att utvecklas? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till vår kunds logistikanläggning i södra Stockholm.

Vi söker en servicetekniker som vill vara en del av ett team som hanterar service & reparationer av lagrets automation.

Vi erbjuder en tjänst där du kommer få en central roll hos vår kund. Du kommer få arbeta brett med många olika produkter men också med andra arbetsuppgifter utöver service. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur kunden arbetar och förhoppningsvis utvecklas tillsammans med företaget.

Som servicetekniker kommer du bland annat:

● Ansvara för service & reparation av maskiner & utrustning

Meriterande:

● Erfarenhet av att arbeta med bygg/ maskiner/ mekanik

● Körkort B

● Har truckkort


Personliga egenskaper:

Vi ser att du som söker har lätt för att samarbeta med andra och en god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Vi tror att du är en person som tar ett personligt ansvar, har en egen drivkraft och ser möjligheter istället för problem. Du trivs med att arbeta strukturerat och är ordningsam i ditt arbetssätt. I arbetet som servicetekniker kan det vara ett högt tempo med snabba växlingar, därför är samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter en viktig del av arbetet. Som en viktig kugge i arbetsgruppen söker vi dig med hög servicekänsla och flexibilitet.

Plats: Järna

Arbetstider: Skift

Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt ök.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertälje

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons