Servicetekniker, Kumla

Swedish Agro Machinery AB · Kumla

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi utökar verksamheten i Kumla och söker därför nya medarbetare till vårt härliga team. Vår anläggning i Kumla är en fullserviceanläggning som erbjuder både försäljning av maskiner och reservdelar samt service till våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare med sinne för kvalité och kundvård? Räds du inte en utmaning och finner fältarbete stimulerande, gillar du att ta stort personligt ansvar och vara en del av ett utvecklande arbetslag? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en servicetekniker med huvudinriktning tröska för att komplettera vårt team i Kumla.
Jobbet innebär ett stort personligt ansvar då du är vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder. Ditt främsta fokus kommer vara på våra tröskor. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som hjälper dig om du stöter på utmaningar.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och
BE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är serviceinriktad som person. Att du har ordning och reda och arbetar på ett organiserat sätt ser vi som en självklarhet.
Beredskap ingår i tjänsten.

Arbeta hos oss
Vi är ett nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer
Motorbranschens kollektivavtal, erbjuder sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, ange Kumla i ämnesraden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Tor-Björn Mattson, telefon 0761-391806. Sista ansökningsdagen är 20 december. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedish Agro Machinery AB

Placering

Kumla

Kontaktperson

Tor-Björn Mattson

0761-391806