Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker inriktning rörläggning

Servicetekniker inriktning rörläggning

GDA SVERIGE AB · Göteborg · Ansök senast 5 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Servicetekniker med inriktning rörläggning för installation av höga gastryck


Om GDA

GDA är ett företag som tillverkar och utför underhåll inom högtrycksteknik. GDAs främsta kund är försvarsmakten där vi är en kontrakterad leverantör av tryckkammare och gasförsörjningssystem. Våra kunder återfinns inom fyra olika verksamhetsområden: högtrycksteknik för sjukvård, försvaret, fordonsgas och högtrycksinstallationer inom industrin. Inom fordonsgasindustrin utför vi beredskap för akuta åtgärder, planerat underhåll på fordonsgasanläggningar, service och rondering med energibolaget E.ON som största kund. Vi har även kunder inom industrin där högtrycksteknik blir allt vanligare och där är airbags tillverkare Autoliv är vår största kund. För närvarande är vi 11 anställda och har en omsättning runt 20 miljoner om året. Vårt kontor och verkstad är beläget på Biskopsgårdens industriområde i Göteborg. GDA är ISO 9001, 14001 och 13485 certifierade samt organiserade i Teknikföretagen.


Beskrivning av arbetsuppgifter

Arbetet är organiserat i olika kundprojekt och varierar inom de olika verksamhetsområdena.

Du bör även ha datorvana eftersom vi har krav på dokumentation från utförda service, underhåll och installationsarbeten. Vi loggar även utförda arbeten åt flera kunder direkt i kunden system. Åt kunder inom fordonsgas håller vi en dygnet runt beredskap året runt som är upplagt med fem stycken servicetekniker i en beredskapskedja. Denna tjänst innebär att man blir en av dem. Övriga arbeten innefattar ungefär 20-40 resdagar med övernattning om året huvudsakligen inom Sverige. De orter vi frekvent arbetar i är Karlskrona och Stockholm. De huvudsakliga arbetsuppgifterna installationer av rör i högtrycks applikationer med huvudsakligen kopparnickel rör i tum dimensioner för bruk om tryck över 200 bar. I dessa arbeten har vi med oss en kontrollrapport som man fyller i relevanta uppgifter i och som sedan går till kund. Försvarsmaktens dykeri anläggningar utgör ungefär hälften av omsättningen och det innebär även att vårt företag är säkerhetsskyddsklassat. Det kommer därför göras en person granskning innan fastanställning av försvarsmakten. Vi kommer därför att be om ditt medgivande för en sådan granskning redan vid ett första tillfälle om ni skulle kallas på intervju.

Vi ser gärna att du vill utvecklas långsiktigt inom företaget då vi satsar på en längre tids utbildning av våra medarbetare såväl internt som externt innan de är att betrakta som självgående. Vi är ett litet företag och vill att du blir en av oss som ansvarar för att vi utvecklas tillsammans.


Utbildning/erfarenhet

Vi söker nu en ny medarbetare med kompetens främst som rörläggare inom gasinstallation för höga tryck. Det är en fördel om du har en bred erfarenhet från kompressorinstallationer eller gasinstallationer. Likaså är det en fördel om du har dykarcert men det är inget krav.

Du bör ha tillräckligt goda språkkunskaper i svenska och engelska för att kunna förstå tekniska manualer i så väl tal som skrift.


Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är ansvarstagande, engagerad och noggrann. Det är bättre att det blir rätt från början än att det går fort. Du bör också ha en förmåga att hantera kunder på plats när du är ute på uppdrag. Du behöver inte sälja företagets tjänster utan kunna hänvisa kunder till GDAs kontaktperson på ett artigt och professionellt sätt. Du arbetar både med andra men ofta även på egen hand vid återkommande service och bör kunna uppskatta båda situationerna. Vi ser gärna att du följer med på julbord och vår sommaraktivitet för ett lättsammare umgänge. Du bör tycka om variationen i ett omväxlande arbete och uppskatta frihet under ansvar. Det kommer ta tid innan du är självgående och din upplärning innebär att följa med en handledare som succesivt låter dig ta över arbetsuppgifter på egen hand. Vi arbetar med höga gastryck och uppskattar att du ställer frågor för att utvecklas under trygg och säker övervakning av dina arbetskamrater.


Andra uppgifter

Vi kommer intervjua kontinuerligt och kan därför avbryta rekryteringen innan annonsens ansökningstid går ut. Vi ber er därför att inte avvakta med att söka utan göra det snarast om ni är intresserade av att bli en av oss. Då vår största kund FMV kräver att få göra ett säkerhetsskyddsavtal (SUA) på individnivå tillämpar vi provanställning fram till att denna utredning är avslutad och det kan ta upp till 6 månader.


Org.nummer: 5566194584


Besöksadress: Hagelvädersgatan 5, 418 34 Göteborg

Kontaktinformation

För ytterligare information om innehållet i tjänsten vänligen kontakta Kvalité & försäljningschef, Anne-Charlotte (Lotta) Warensce tel. 031-64 46 11 eller mejla till:

anne-charlotte.warensce@gda-sverige.se


Du finner mer information om företaget och våra produkter och tjänster på vår hemsida:

www.gda-sverige.se



Körkort

B


Varaktighet/Arbetstid

Fast/Heltid


Lön

Fast månadslön samt beredskapsersättning, projekttillägg

traktamente, samt traktamentes tillägg


Ansökan

Vi tar emot din ansökan via e-post. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till

anne-charlotte.warensce@gda-sverige.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GDA SVERIGE AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Gda Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons