Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker inom kylteknik

Bravura · Kiruna · Ansök senast 9 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bravida är i en spännande tillväxt och utvecklingsfas, med massor av intressanta entreprenad- och serviceuppdrag! Så, vill du jobba hos ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Ta chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär, där du får möjlighet att bli lite bättre, arbeta med duktiga medarbetare och ha kul på jobbet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Bravida har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Bavida en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Tillsammans hjälper de sina kunder att skapa klimatsmarta lösningar som håller genom fastighetens hela livscykel. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden. Bravida arbetar som ett team och tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.
Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för deras stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Läs gärna mer om deras erbjudande och hur du kan utvecklas hos Bravida.

Bravida erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystem. De installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och ammoniak samt anläggningar med traditionella köldmedium. Vid behov hjälper de till med alla steg fram till färdig anläggning. Bravida strävar alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du självständigt i olika serviceuppdrag ute hos kund. Du ansvarar för att planera, samordna, utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt dina kunder.

Mestadels består dina uppdrag av tekniska utföranden såsom installation, förebyggande underhåll, servicekontroller, felsökning och utredningar. Vidare rapporterar du avvikelser eller bristfälligheter i material och utrustning för att sedan lämna åtgärdsförslag och offert till kund.

* Service, underhåll och felsökning på kunds kylanläggningar
* Daglig kontakt med kunder
* Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter och åtgärdsförslag till kund
* Du ansvarar för att utföra varje serviceuppdrag enligt Bravidas höga krav på kvalitet och säkerhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet som servicetekniker eller - elektriker
* Teknisk utbildning
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
* Meriterande med kylcertifikat

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Kiruna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons