Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker / Innesäljare till Värnamo

Servicetekniker / Innesäljare till Värnamo

Cramo AB · Värnamo · Ansök senast 10 dec. (9 dagar kvar)

Heltid

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare (STI) till vår depå i Värnamo. I rollen som STI kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Vid behov kommer du även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik.

Tjänsten:

I rollen som STI handlar dina huvudsakliga arbetsuppgifter om att lasta och lossa maskiner, ta emot returer och genomföra skadekontroller, rengöra och funktionskontrollera maskiner samt utföra enklare reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner. En del av rollen innebär att du arbetar med maskinuthyrning och försäljning där du följer upp pågående uthyrningar, tar emot beställningar, bokar och samordnar transporter. Du kommer utifrån kundens behov ge service, råd och information om Cramos produkter.

Du har följande profil:
  • B-körkort
  • god datorvana
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • det är meriterande om du har truckkort
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och en vilja att ge fantastisk service. Du tar ansvar och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Som person är har du ett öga för detaljer och har en god problemlösningsförmåga. Vi vill att våra kunder pratar om dig som en person de känner förtroende för och som kommer att hantera alla situationer, även de stressiga, med självtillit och en vilja att kunden ska bli nöjd.

Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner. I rollen som STI erbjuds du interna utbildningar som motsvarar din roll.

Ansökan:

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Fänegård på hans.fanegard@cramo.com

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Hans Fänegård

hans.fanegard@cramo.com

Dela jobbannonsen