Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker i tryckluftbranschen

Kompressor Teknik KL AB · Göteborg · Ansök senast 14 juli (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vad gör vi?
Inom alla branscher behövs tryckluft i någon form t.ex. för att driva verktyg i en verkstad eller styra processer i en produktion. Tryckluft är som el, det skall bara fungera. Men för att alla dessa system skall fungera måste de underhållas och kontrolleras samt i vissa fall kompletteras.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ha ett fritt och omväxlande arbete ute hos våra kunder. Du är serviceinriktad, självgående och inte rädd för problemlösning. Som servicetekniker är du företagets ansikten utåt med kundens behov i fokus.

Egenskaper och utbildning
Du behöver vara tekniskt kunnig, händig och strukturerad. I bagaget bör du ha med dig en teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom ett eller flera av områdena nedan.

· Underhållsteknik
· Maskinteknik
· Automationsteknik
· Verkstadsteknik
· Elteknik
· Fordonsteknik

Tjänsten
Förutom det förebyggande underhållet så lär du dig att förutse potentiella störningar i tryckluftsproduktionen och vidtar nödvändiga åtgärder i avstyrande syfte. I arbetet ingår felsökning, reparationer, rördragning och nyinstallationer. Detta ställer bl.a. krav på god slutledningsförmåga. Arbetet innebär dagliga besök hos våra kunder med servicebil i Göteborg med omnejd, dvs mellan Strömstad och Halmstad och 10–12 mil in i landet.

Inkomna ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten tillsätts snarast... så ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kompressor Teknik KL AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Tomas Nyman

info@kompressorteknik.nu0708258528

Dela jobbannonsen