Servicetekniker hiss/portar– region Helsingborg

thyssenkrupp Elevator Sverige AB · Helsingborg

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Helsingborg, Sverige — thyssenkrupp Elevator Sverige AB

Ansvarsområde

Vi söker dig som vill arbeta med service och underhåll av tekniskt avancerade produkter. Yrket ställer stora krav på självständighet och eget ansvar. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidig som du är strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten omfattar arbete inom region Helsingborg.

Beredskapsarbete förekommer.

Din Profil

Du har en gedigen el bakgrund, inom såväl installation och schemaläsning som felsökning och erfarenhet inom yrket är högt meriterande.

Vidare ser vi gärna att har du erfarenhet av mekanisk montering och är noggrann i ditt arbete.

Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Dessutom är du självgående och stresstålig.

Du uttrycker dig felfritt på svenska i både tal och skrift. Datorvana och B-körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan

Vi expanderar och behöver förstärka vår organisation med ytterligare erfaren servicetekniker hiss/port till region Helsingborg.

Du kommer att arbeta i ett ledande internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en arbetsplats med en mycket god stämning och teamkänsla. Dina förslag och idéer är alltid välkomna. Tjänsten omfattar fast månadslön, servicebil, pensions- och försäkringsavtal, friskvårdsbidrag, friskprofilskontroll etc.

Vi jobbar nära varandra och respekterar varandra, i över 200 år och fram till idag. Om det är lika viktigt för dig som det är för oss, ansök nu!

Vi är thyssenkrupp

thyssenkrupp Elevator Sverige fokuserar på hiss/port- och rulltrappsmarknaden i Sverige. Verksamheten är indelad I nyinstallation, modernisering, service och reparationer. thyssenkrupp Elevator Sverige AB har 150 anställda fördelat på fem regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Karlstad. thyssenkrupp är känt för spjutspetskvalitet inom nya hissar/portar och rulltrappor, flexibla moderniseringslösningar samt en erkänt god service. Vi profilerar oss även som ett företag med ett starkt focus på Hälsa och Säkerhet.

Kontakt:

E-Mail: job.tkese@tkelevator.com

Ange i ansökan servicetekniker Helsingborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

thyssenkrupp Elevator Sverige AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Thyssenkrupp Elevator Sverige AB

Ansök via mejl