Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Hissar Luleå

Schindler Hiss AB · Danderyd

·

Ansök senast 17 maj (5 dagar kvar)

Till vårt härliga team i Luleå söker vi en Servicetekniker för Hissar

Arbetet som servicetekniker innebär service, felsökning och reparation av hissar i Luleå. Du planerar och utför självständigt förebyggande underhåll och service på hissar i ditt eget arbetsområde, i enlighet med respektive installations serviceavtal samt checklistorna för respektive hisstyp. Vidare skapar du och upprätthåller goda kundrelationer. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.

Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Vi behöver dig

Kontaktperson och ansökan

För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Patrik Stoltz patrik.stoltz@schindler.com alternativt Linn Gauffin, HR Systems & support, hrsupport.se@schindler.com

Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.

Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schindler Hiss AB

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Schindler Hiss AB