Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker - Göteborg

Boost Technical Power · Göteborg · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du tekniskt intresserad och vill jobba med produktion?


Om tjänsten

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex.

Funktionstesta, plocka isär, reparera och montera ihop komponenter.

Du kommer även packa och skicka order till kundens leverantörer.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar med visstidsanställning på heltid med möjlighet att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.


Om dig

Du är en duktig och noggrann tekniker/elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning. Alternativt erfarenhet från liknande jobb. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs du med att jobba tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga.


Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Servicetekniker - Göteborg


Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.


Kontakt

Veronica Bäckström, Konsultchef

veronica@btp.se

070-744 27 52

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons