Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Fält

Aebi Schmidt Sweden · Mjölby · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aebi Schmidt Sweden AB (fd Broddway AB) ingår i Aebi-Schmidt gruppen, och är en av världens ledande tillverkare och leverantör maskinell utrustning för underhåll av gator, vägar och flygplatser. I Sverige finns huvudkontoret i Skänninge där man sköter försäljning, service, och underhåll. Företaget har 20 anställda. Mer information om Aebi Schmidt hittar du på www.aebi-schmidt.se

Om tjänsten

Som servicetekniker på Aebi Schmidt kommer du att vara ansluten till företagets anläggning i Skänninge och ha tillgång till en egen servicebil. Större delen av din arbetstid kommer att vara ute i fält hos kunder i området

Du erbjuds en tjänst som innebär stor frihet under ansvar med utmanande och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär en del övernattningar under året och mycket av din arbetstid kräver självständigt arbete varför du bör vara en självgående person som trivs med detta upplägg.

Serviceteamet du kommer att ingå i består av kompetenta och hjälpsamma kollegor som kommer att hjälpa dig igång och ge dig en introduktion för att komma in i tjänsten och lära dig produkterna och verksamheten.

I den här rekryteringen har Aebi Schmidt valt att samarbeta med Montico. Du blir anställd hos kund.

Arbetsbeskrivning

Din vardag kommer bestå av enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på maskiner för underhåll av vägar, grönytor och flygplatser.

  • Service
  • Felsökning
  • Support
  • Reparationer och underhåll
  • Kontroll vid leverans av nya maskiner
  • Besiktning och service av begagnade maskiner


Du kommer också att

  • Stötta företagets säljorganisation
  • Deltaga vid kundaktiviteter
  • I viss mån bedriva teknisk merförsäljning

Vi söker dig som

Är en självgående och ansvarstagande person som vill bidra och dela med dig av dina styrkor och kompetenser. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det krävs att du som söker har en flerårig erfarenhet inom arbeten med mekanik, hydraulik, el och felsökning för exempelvis lantbruksmaskiner, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner. I grunden är det bra om du har en fordonsteknisk utbildning, utbildning till Fältservicetekniker eller likvärdig. Du besitter goda kunskaper inom el, hydraulik och ritningsläsning.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från liknade arbete med renhållningsmaskiner.

Vi söker efter kandidater som finns bosatta i Östra Götalandsregionen.

Vi ser fram emot DIN ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aebi Schmidt Sweden

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Montico Hr Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons