Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Borlänge

Rolf Ericson Bil i Dalarna AB · Borlänge · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till våra serviceverkstäder i Falun och Borlänge söker vi engagerade mekaniker, eller som vi kallar det personlig servicetekniker. Personlig servicetekniker är ett koncept för hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden i fullt fokus. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att kunden får bästa möjliga upplevelse hos oss. Inom Rolf Ericson Bil Företagen bygger vi vår kultur och värdegrund på Relation och Enkelhet som är den naturliga utgångspunkten för allas arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker jobbar du i ett team med 3-5 personer med stöd av en teamledare. Du planerar själv din dag och ansvarar för hela processen från bokning till att bilen är klar för avhämtning. Du möter upp dina kunder när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande. Vana att arbeta i systemen TACDIS, VIDA och CLIP är meriterande.

Personliga egenskaper
Tjänsten som personlig servicetekniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer och ger allt för att leverera den bästa kundupplevelsen. Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och att du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel och har god administrationsförmåga. Vi ser gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Vi erbjuder dig
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter såsom utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School.
  • Generösa personalförmåner - bland annat; friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar och personalrabatter hos samarbetspartners.
Dagens bilar är laddade med teknik och det finns över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är tillsvidare, på heltid med placering i Borlänge. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten i Borlänge? Kontakta Viktor Burström, servicechef Borlänge 0243-25 77 61.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se Skriv: PST Borlänge i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rolf Ericson Bil i Dalarna AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Viktor Burström

0243-25 77 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons