Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker Bod - Malmö Syd

Cramo AB · Malmö · Ansök senast 5 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som servicetekniker arbetar du med hantering av bodar och bodetableringar. Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar och service av utrustning. Arbetet är varierande och utförs till stor del inne på depån. Du kommer att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team som idag består av 10 medarbetare. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra bodar.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har intresse för snickeri och träarbete.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • God datorvana och B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Tekniskt intresse.
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper inom VVS
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Gruppchef Bod Richard Andersson, telefon: 0730 34 36 87.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons