Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker, behovsanställning - Örebro

Servicetekniker, behovsanställning - Örebro

Cramo AB · Örebro · Ansök senast 11 sep.

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig och som är praktiskt lagd, är teknisk intresserad och som vill jobba extra hos oss vid behov (timanställning) parallellt med dina studier.

Du kommer i huvudsak att arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer främst att arbeta med vårt uthyrningssortiment av byggmaskiner.

Om dig

Vi söker dig som tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina kollegor. Du är serviceinriktad och praktiskt lagd och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig nya saker.
  • Du har god datorvana.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Pågående utbildning, universitet- eller yrkeshögskolenivå med inriktning teknik, bygg eller motsvarande är meriterande.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Ljungsten, depåchef Örebro, tel: 070-868 40 46.

Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Depåchef Anders Ljungsten

070-868 40 46

Dela jobbannonsen

Anmäl annons