Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker automattvätt sökes till Clemondo.

Servicetekniker automattvätt sökes till Clemondo.

Randstad · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Clemondo söker nu en självgående servicetekniker för att arbeta med att serva och reparera automattvättar i Stockholmsområdet. Din servicebil och kundernas tvättanläggningar är din arbetsplats och du ansvarar för att säkerställa optimal drift och beläggning av kundernas maskiner. 

Som servicetekniker på Clemondo kommer du att vara en del av en ny satsning för företaget då vi etablerar ett nytt affärsområde som består av försäljning, service och underhåll av automattvättar och gör-det-själv tvättutrustning för fordon. Med din erfarenhet och kompetens som servicetekniker har du möjlighet att påverka organisationens arbete framåt!

Från den 1 januari 2021 blir Tammermatics Svenska serviceorganisation en del av Clemondo som samtidigt blir exklusiv importör i Sverige av Tammermatics samtliga system för fordonstvätt. Vi strävar ständigt efter nya möjligheter för utveckling och under året kommer vi ytterligare förstärka serviceorganisationen på strategiska platser i landet.

Ansvarsområden

Som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av automattvättar ute hos kunder i Stockholmsområdet. Du utgår hemifrån med din splitternya servicebil och kundernas tvätthallar är din arbetsplats. I rollen ingår ansvar för kontakt med kund, planering och struktur av eget arbete för att säkerställa kundernas driftoptimering. Ansvarsområdet omfattar även orderregistrering planering och att administrera lagerhållning av reservdelar i bilen. I din roll är du rådgivande gentemot kund och hjälper dem att uppnå optimal beläggning av tvätthall. 

Arbetstider

Provanställning 6 månader alternativt tillsvidareanställning.
Arbetstid mån-fre 08.00-17.00 samt beredskap ca 1v/månad. 

Kvalifikationer

Vi ser att du tidigare har erfarenhet av att självständigt arbetat som servicetekniker på fältet. Du har i grunden en god förståelse för både el och mekanik, är trygg i din felsökning och har en god förståelse för hur maskiner fungerar. I rollen som självgående servicetekniker förutsätter vi att du har god datorvana och erfarenhet av att administrera order och säkerställa god lagerhållning av reservdelar. B-körkort är ett grundläggande krav.

Det är mycket positivt om du har tidigare erfarenhet av att serva och reparera automattvättar. Alternativt erfarenhet från närliggande bransch med liknande teknisk uppbyggnad som tex. lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, hydraulik eller lastbilar etc.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Tidigare erfarenhet som självgående servicetekniker krävs.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterare Adam Bernhoff adam.bernhoff@randstad.se eller rekryterare Sofie Berg sofie.berg@randstad.se 

Om företaget

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Inom ramarna för segmenten Fordon, Hygien och Industri utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo rengöringsprodukter under de tre egna varumärkena Lahega, Liv och Strovels.  Rengöringsprodukterna produceras i bolagets egen fabrik i Helsingborg och levereras till kunder i Sverige och Norden. För att skapa närhet till sina kunder så är Clemondos personal spridd över hela landet i form av säljare, Key Account Managers och från och med 1/1 2021 även servicetekniker. 

Clemondo erbjuder sina kunder Omtanke. För oss är det lika viktigt att bilen blir ren som att våra kunder mår bra. Vi tycker också att det är lika viktigt att vi lämnar en ren planet efter oss som att golvet blir rent.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons