Servicestjärna till Södertälje!

Studentwork Sverige · Södertälje

·

Ansök senast 25 jan. (8 dagar kvar)

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Södertälje söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom service och vill ta nästa steg i karriären alternativt dig som har studerat ekonomi. I denna roll kommer du främst att arbeta administrativt med serviceavtal och lånefinansiering mot företagets återförsäljare och slutkunder både via telefonen, mejl och chatt. Utöver detta kommer du att arbeta administrativt utifrån de ärenden som kommer in. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med 10 andra personer som värdesätter gemenskap, lyhördhet och positivitet. Har du tidigare arbetat administrativt som t.ex. handläggare eller servicerådgivare innan ser vi det som meriterande.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Placering: Södertälje

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studentwork Sverige

Placering

Södertälje