Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesnickare

Upplands Boservice AB · Uppsala · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!

På Upplands Boservice arbetar hantverkare och tekniker med olika delar i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en servicesnickare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala, då vi behöver förstärka vår snickeriavdelning. Våra snickare hanterar alla typer servicetjänster, och under en arbetsdag kan du få göra allt ifrån att montera upp en hatthylla till att vara med och helrenovera en lägenhet. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder och ofta hemma hos privatpersoner, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.

Som servicesnickare hos oss kommer du att tillsammans med samordnaren planera din arbetsdag, för att hantera de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Vi åtar oss ärenden med stor variation på komplexitet och omfattning. Detta innebär att arbetet ibland kan utföras på egen hand, ibland i samarbete med andra. Du kommer främst att ingå i ett team bestående av andra snickare, men ibland också arbeta tillsammans med våra målare, elektriker, rörmokare och ventilationstekniker på större jobb.

För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Du kommer att ha en egen servicebil för arbetet, vilket innebär att körkort är ett krav.

Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Upplands Boservice AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Upplands Boservice AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons