Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesnickare till växande byggföretag i norrort

Servicesnickare till växande byggföretag i norrort

BYGGPOJKEN AB · Täby · Ansök senast 10 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Byggpojken AB startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 20 professionella yrkesmän och kvinnor inom koncernen. Vi utför tjänster inom bygg, måleri, plattsättning och elinstallationer. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.


Byggpojkens vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Byggpojken, att vi kommer den tid vi säger och att vi har en bra kontakt med varandra under arbetets gång. Byggpojken ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål.


Vi som arbetar på Byggpojken är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.


Vi söker nu ytterligare en servicesnickare till vårt serviceteam. Du kommer att arbeta på vår serviceavdelning mot framförallt företag och kommunala inrättningar. Tjänsten som servicesnickare innebär att du kommer att utföra kortare uppdrag åt våra kunder. Det kan vara allt ifrån att justera dörrar eller fönster till att bygga staket eller byta panel. Du kommer att få tillgång till en egen servicebil.


Vi söker dig som har några års erfarenhet av att tidigare ha arbetat som snickare. B-körkort är ett krav, då du kommer att ha flera olika projekt igång samtidigt. Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor och trivs med kundkontakt. Vi tror att du är positiv och energisk och gillar att arbeta både ensam och tillsammans med andra trevliga kollegor. Du ska gilla att variera ditt arbete och tycka om att ha många olika uppdrag på gång samtidigt.


Nu hoppas vi att du är den vi söker! Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Hoppas att vi ses!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BYGGPOJKEN AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Byggpojken AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons