Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesnickare till Skånsk Trädgård och Markanläggning

Servicesnickare till Skånsk Trädgård och Markanläggning

Adecco Sweden AB · Malmö · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som Servicesnickare hos Skånsk Trädgård och Markanläggning AB kommer du på ett serviceinriktat sätt arbeta med att bidra till en trivsam miljö för hyresgästerna genom att sköta den yttre och inre förvaltningen. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter där stort fokus kommer ligga på att åtgärda felanmälningar och utföra reparationer på kommersiella fastigheter runt om i Skåne. Du kommer utföra mindre snickeriarbete och samarbeta med trädgårdsmästarna som sköter trädgårdsarbetet på de olika områdena. Som Servicesnickare kommer du dagligen vara ute och träffa människor samt vara en del av ett härligt team.

I din roll som Servicesnickare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter tex innebära:

  • Åtgärda felanmälningar så som att justera dörrar, fästa trösklar, byta beslag och byta batterier i entrédörrar
  • Utföra mindre målerijobb
  • Boka, hålla kontakt och möta upp underentreprenörer och leveranser
  • Dokumentation efter åtgärdad felanmälan


Tjänsten som Servicesnickare är en direktrekrytering till Skånsk Trädgård och Markanläggning AB med start omgående/enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda dagtid måndag-fredag (07.00-16.00). Som Servicesnickare utgår du från företagets kontor i Malmö och ansvarar för fastigheter runtom i Skåne.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra mindre snickeriarbete och besitter en god teknisk kunskap. Rollen kräver att du är lösningsorienterad, besitter ett lugn och har en förmåga att kunna prioritera ditt arbete. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann samtidigt som du trivs med att ha många bollar i luften.

Eftersom arbetet även innebär daglig kontakt med hyresgäster och ett nära samarbete med kollegor letar vi efter dig som är social och samverkar väl med andra människor.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av snickeriarbete
  • Tekniskt kunnig
  • Flytande svenska, i tal och skrift
  • Van användare av Outlook
  • B-körkort
  • Yrkesbevis inriktning bygg/snickeri eller motsvarande praktisk kunskap/erfarenhet
  • Meriterande med erfarenhet från byggbranschen eller praktisk fastighetsförvaltning
  • Meriterande att förstå eller kunna kommunicera på polska eller kroatiska


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Skånsk Trädgård och Markanläggning AB
Skånsk Trädgård och Markanläggning AB är specialiserade på fastighet- och markskötsel. Vi har en sammansvetsad grupp trädgårdsmästare och allt-i-allo som arbetar med att underhålla och utveckla trivsamma miljöer för nöjda hyresgäster. Våra trädgårdsmästare underhåller, utvecklar och anlägger utemiljöer snabbt och effektivt. Vi klipper gräs, planterar växter och blommor, vattnar och håller rent. Skånsk Trädgård och Markanläggning AB är en del av koncernen Mims Invest. Mims Invest äger och hyr ut fastigheter i egen regi, främst inriktade på handelsområden och industrifastigheter.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Skånsk Trädgård och Markanläggning AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via maja.svensson@adecco.se alt. 0736 84 79 23

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicesnickare, snickeriarbete, fastighetsförvaltning, fastigheter, trädgård, Outlook, Malmö, Skånsk Trädgård och Markanläggning, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons