Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesnickare sökes till Pema Partner.

Servicesnickare sökes till Pema Partner.

Pema People AB · Norrköping · Ansök senast 10 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.



Är du pusselbiten som kompletterar Pema Partners hantverksgäng?

Vi söker efter en servicesnickare som ser varje moment som en utmaning och med stolthet löser uppgiften. Våra arbetsuppgifter varierar från stora till mindre projekt, målet är dock att ständigt lämna efter oss ett gott hantverk och en nöjd kund. Du kommer ingå i ett arbetslag med kompetenta kollegor och underleverantörer som hjälper dig i vardagen för att tillsammans tillgodose kundens krav.

Arbetsuppgifter

Som Servicesnickare kommer du att lägga störst fokus på servicearbete, snickeri och kvalitetskontroller. Du kommer att utföra diverse snickeriarbeten och ha en nyckelroll i byggarbeten. I rollen ingår stor variation exempelvis kan det innefatta allt från renovering av lägenheter till enklare former av snickeri. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Servicesnickare?

Vi söker dig som har god kompetens inom servicearbete, snickeri och kvalitetskontroller och erfarenhet av att arbeta som snickare eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi söker dig som är ödmjuk, lugn och prestigelös som arbetskamrat. Att ha en god lagkänsla är en viktig del för oss på Pema Partner för att nå bästa möjliga resultat.

I övrigt söker vi dig som
  • trivs med fysiskt arbete
  • har B-körkort
  • har yrkesbevis inom byggnation/fastighetsteknik
  • har gymnasial utbildning inom bygg och anläggning.
OM OSS

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbara nytta via fyra verksamhetsområde: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta joakim.skold@pemapartner.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pema People AB

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons