Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesäljare

Hedin Bil AB · Mölndal · Ansök senast 20 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu förstärkning till vårt team på vår Mercedes-Benz anläggning i Mölndal

Som Servicesäljare hos oss på Hedin Bil är ditt primära uppdrag att få våra kunder att känna sig väl bemötta i samband med sitt verkstadsbesök. Du har all kontakt med verkstadens kunder och är ansiktet utåt. Våra kunder kommer du i kontakt med både via butiken men även via telefon.

Du erbjuder kunderna tidsbokning, rådgivning, och upprättar kostnadsförslag för reparationer och servicearbeten. Under reparationstillfället håller du kontinuerlig kontakt med kunden under hela processen, säkerställer att korrekt arbete blir utfört och att kunden är införstådd med eventuella kostnader och arbetsutföranden.

Du ansvarar dessutom för att optimera verkstaden drift och produktivitet genom att det är du som bokar in verkstadsjobb och planerar hur dessa ska fördelas bland mekanikerna.

I arbetet ingår bland annat:
  • Svara på inkommande samtal
  • Tidsbokning
  • Upprätta kostnadsförslag och boka in verkstadsbesök
  • Ge servicerådgivning över disk och telefon i tekniska frågor
  • Vara behjälplig vid reklamationer
  • Hantera fakturering och kortbetalningar
  • Bevaka att mottagna fordon blir klara under överenskommen tid
Din profil

Vi behöver en Servicesäljare som har kunskap/stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljningsinriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons