Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicesäljare

Hedin Bil AB · Mölndal · Ansök senast 30 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Vi växer och behöver ytterligare en duktig Servicesäljare till vår bilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer samt planera flödena i verkstaden. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och som är lösnigsorienterad och ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, det är meriterande om du jobbat i liknande roller tidigare och har ett bilintresse men det är inget krav.

Det viktigaste är din personlighet och vilja att lära, du blir ett av våra ansikten utåt. Ett krav är att du behärskar flytande svenska i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort.

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, som vill ligga i framkant i branchen och utmana gamla invanda mönster med nya arbetsätt där du får vara en del i den utvecklingen framåt. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Joakim Svensson

0317900461

Dela jobbannonsen

Anmäl annons