Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicereseförare

DEPÅ ÖREBRO · Örebro · Ansök senast 30 sep.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är ansvarsfull, omsorgstagande och har en stor servicekänsla och vill vara med och transportera människor med särskilda behov.

Vilka är vi på Connect Bus?

Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.

Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker förare till rollen som chaufför för Serviceresor i Örebro. Chaufför för serviceresor innebär arbete inom service, det är du som chaufför som blir Connect Bus ansikte utåt och som ansvarar för dina medpassagerare. Serviceminded och ansvarstagande blir således två viktiga egenskaper inom denna roll. Du arbetar självständigt där egen initiativförmåga, personligt ansvar och prestation är av största vikt.

Vem är du?

Kanske är du en person som söker något helt nytt arbete eller så finns du redan i branschen men söker efter ett företag som verkar för en trygg och säker arbetsplats och som vill driva hela branschen framåt. Vi ser att du är ansvarstagande person med stark servicekänsla. Det krävs att du är lyhörd och respektfull mot människor som du möter.

Kvalifikationer:Du är serviceminded, lösningsorienterad och ansvarsfull

Du är en bra & säker förare.

Innehar Taxiförarlegitimation (krav)

Du har god svenska i tal och skrift, motsvarande B 2.

Anställningens omfattning:

Vi söker främst timanställda.

Kollektivatal finns.

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DEPÅ ÖREBRO

Placering

Örebro

Kontaktperson

Connect Bus Sandarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons